Τα προϊόντα του Λατομίου μας είναι Πέτρες & Πλάκες από φυσικά πετρώματα, ακανόνιστες, κομμένες, σε όλα τα νούμερα, χοντρές, λεπτές, σε ποικιλία από φυσικά χρώματα, λευκές ή χρωματιστές. Έτοιμες για τον κόφτη, κομμένες σε ότι διαστάσεις εσείς θέλετε:

  • Πέτρες Λευκές και Χρωματιστές, Ακανόνιστες ή Κομμένες
  • Πλάκες Λευκές και Χρωματιστές, Ακανόνιστες ή Κομμένες
  • Πρέκια
  • Αγκωνάρια Λευκά και Χρωματιστά, Ακανόνιστα ή Κομμένα

ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ / ΠΛΑΚΕΣ

Οι φυσικές πέτρες & πλάκες οι οποίες έχουν το αρχικό ακανόνιστό τους σχήμα ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη πέτρα για πλακοστρώσεις σε αυλές, κήπους, διαδρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες κλπ. και επίσης για επενδύσεις τοίχων.

Οι ακανόνιστες πέτρες χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την επένδυση δαπέδου εξωτερικού χώρου. Τοποθετούνται κυρίως σε πλατείες, υπαίθριους χώρους, σε αυλές σπιτιών, σε επένδυσης περιφράξεων και για επένδυση εξωτερικού τοίχου του σπιτιού.

ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ / ΠΛΑΚΕΣ

Είναι οι Ορθογωνισμές ή κανονισμένες Πέτρες (Κατεργασία με ειδικά μηχανήματα κοπής). Στην συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευών οι πέτρες κατεργάζονται και ορθογωνίζονται από μηχανήματα.

Πλάκες κομμένες για επένδυση τοίχου. Οι πλάκες που διατήθονται στην αγορά  είναι από φυσικά πετρώματα και κομμένες σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς.

Οι κομμένες Πλάκες χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την επένδυση εξωτερικού χώρου αλλά και εσωτερικού χώρου. Τοποθετούνται κυρίως σε πλατείες, υπαίθριους χώρους, στις  αυλές των σπιτιών και κήπους δίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Στις κομμένες πέτρες γίνεται επεξεργασία με μοντέρνα κοπτικά συστήματα.

ΠΡΕΚΙΑ

Είναι οι μακρόστενες οριζόντιες πέτρες. 

ΑΓΚΩΝΑΡΙΑ (ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ)

Το αγκωνάρι είναι υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν  πέτρα χτισίματος. Πρόκειται για υλικό που μπορεί να τοποθετηθεί  για επένδυση αλλά και για το χτίσιμο τοίχων. Μια άλλη χρήση του είναι οι καμάρες και τα χτιστά σκαλοπάτια σε συνδυασμό με ακανόνιστη ή ορθογωνισμένη πέτρα. Χρησιμοποιείται επίσης για το χτίσιμο τζακιών αλλά και διακόσμηση εσωτερικών τοίχων γιατί δίνει την αίσθηση του παραδοσιακού.